سبزی‌ها و میوه‌ها تنها منابعی هستند که دارای آهن و املاح معدنی و

ویتامین‌ها هستند، و این مواد برای دستگاه بدن ما علیه اختلالات بی غذایی

لازم هستند و از همین منبع است که آهن و املاح معدنی آن قابل گوارش و

جذب در بدن است.

آهن و املاح معدنی و ویتامین‌هایی که در سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارد آمیخته

و همراه است با سلولز، تانن، انواع سقز, پکتین، اسیدها و روغن‌های مایع

اصلی، که در طب خواص درمانی ان‌ها مدت هاست شناخته و معروف

شده‌است. در صنایع دارو سازی، این مواد را از انواع سبزی‌ها و میوه‌ها

استخراج می‌کنند و ان را در معالجه و درمان انواع بیماری هابه کار می‌برند.

اکتشافاتی که با پنی سیلین و تیروتریسین و آنتی بیوتیک‌های دیگر که در

اصل نباتی هستند به عمل آمده‌است.دانشمندان و پزشکان را وادار کرده‌است ا

سرار گیاهان دارویی را کشف کنند. در آمریکا آزمایشگاه‌های مجهز و علمی

بنیان گذاری شده و دانشمندان شب و روز در این لابراتوارها دربارهٔ خواص

غذایی و درمانی سبزی‌ها و میوه‌ها پژوهش و آزمایش می‌کنندو هر روز

ساعتی به یکی از اسرار پوشیده طبیعت پی می‌برند که هر یک از آن اسرار

برای جامعهٔ بشری موجب اعجاز و شگفتی است در این مقاله به ۲ نوع میوه و

۲ نوع سبزی پرداخته شده‌است.و خواص درمانی و غذایی ان‌ها ذکر شده‌است.

/ 0 نظر / 7 بازدید